ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ο κλάδος του τουρισμού ήταν και είναι o βασικός μοχλός ανάπτυξης στη νησιώτικη Ελλάδα.

Η Νάξος είναι ένας επίγειος παράδεισος που προσφέρει απλόχερα μεγάλες δυνατότητες για επενδύσεις σε τουριστικά καταλύματα παντός τύπου.

Η More than Architecture διαχειρίζεται, εκτός των άλλων, ξενοδοχειακά καταλύματα διαφορετικού τύπου υψηλής ποιότητας (hotels, studios, villas resorts).

Αυτό εχει ως αποτέλεσμα τα στελέχη μας να έχουν βαθιά γνωση των αναγκών και των τάσεων του Hotel management.

Η συνεργασία μαζί μας για την ανάπτυξη τουριστικών ακινήτων, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σύνολο εξειδικευμένων συμβουλών για την διοίκηση αλλά και προώθηση της τουριστικής σας επιχείρησης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε απλόχερα στους πελάτες-συνεργάτες μας, ένα ολοκληρωμένο Βusiness Plan που ξεκινάει από τη μελέτη των κτιριακών εγκαταστάσεων, την κατασκευή – διακόσμηση έως και την καθοδήγηση για την προώθηση του προϊόντος – υπηρεσίας.

Με μεγάλη χαρά σας προτείνουμε εναλλακτικές ιδέες για το ύφος, τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες όπου ένα καταλυμα μπορεί και πρέπει να παρέχει στους σύγχρονους travelers.

Γνωρίζοντας καλά ότι ο λεπτομερής σχεδιασμός μιας τουριστικής επιχείρησης είναι ο ομφαλός της βιωσιμότητας της, προσφέρουμε τις πιο φρέσκιες ιδέες σε όλους τους εν δυνάμει πελάτες – συνεργάτες μας, πάντα με σκοπό την ανάδειξη του καταλύματος αλλά και της ίδιας της Νάξου συνολικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ